We ♡ Dresslily + Dresslily 6th Anniversary + Free Cupons!

by - 7/31/2018

Hello my lovely readers!

Znate koje je moje omiljeno pitanje na početku svakog posta.. Kako ste mi? Cijenite li ovaj posljednji mjesec raspusta? Iskreno, ja ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolazi.. Prosto mi nije jasno.
Nego li.. Današnji post je nešto što dugo nisam pisala na ovom blogu a to je jedna suradnja i ovaj put suradnju nastavljamo sa nama svima jako dobro poznatom kompanijom.. 

(kliknite da posjetite sajt)

Pa, ove godine na sajtu Dresslily se obilježava nešto jako divno a to je njihova šesta godišnjica- Dresslily 6th Anniversary - i povodom toga, logicno je, na njihovom sajtu možete pronaći mnogobrojna sniženja i plus, pored toga, na kraju ovog posta ja imam mali poklon za vas a to je jedan vrijedan kupon za koji sam sigurna da će vam se svidjeti. 

Ipak, prije kupona i svega toga, ja bih da vam za početak predstavim neke divne stvari koje možete pronaći na njihovom sajtu pa pogledajmo koje su to:
(ukoliko vas nešto zanima kliknite na linkove iznad)

Također.. Here are the new arrivals: NEW
A pored toga, možete pogledati i ovu novu odjeću koju sam ja izdvojila: (ukoliko vas nešto zanima kliknite na linkove iznad)


Pa kao što vidite, mnogo stvari sam izdvojila za vas a naročito mnogo sam pažnju posvetila tih predivnim kupaćim kostimima i predivnim haljinama za sve djevojke - Top Fashionable Women Dresses. Naravno, sve što sam odabrala bilo je u tom nekom ljetnom fazonu iako, budimo realni, ove godine i nismo imali neko pravo ljeto. ALI nemojte me pogrešno shvatiti nije da se žalim. Ljeto je bilo predivno samo nismo sunca mnogo imali haha :) Pa realno, ovakve neke cvjetne i šarene stvari su preovladavale u mom životu kada god je sunčano bilo i ne mogu vam opisati koliko se one meni sada sviđaju. Prosto sam zaljubljena i u njih i u ljeto, lijepe sunčane dane. :)
Što se tiče predstavljanja Dresslily-ja i tih stvarčica koje sam izdvojila za vas to je to, sada smo došli do onog dijela kada za vas imam jedan mali kupon povodom te 6. godišnjice našeg Dresslily-ja :

Use code "DLjanedw4" for  $3 off $25; $6 off $50; $12 off $100

 Nadam se da će vam poslužiti i da ćete ukoliko budete poručivali neke od ovih pristupačnih ali opet jako lijepih stvari, koristiti ovaj kupon kod :)

Hvala vam mnogo što ste čitali ovaj post :) I da, hvala Dresslily na pruženoj šansi :)
It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion from Monday to Friday.


Thank you for reading! 

You May Also Like

3 comments

 1. Great post. I adore Dresslily :)

  ReplyDelete
 2. Odlican post,jako dobri odabiri!

  https://own-bloger.blogspot.com/ - pogledajte moj blog!

  ReplyDelete
 3. Jako si lijepe stvari izabrala, posebno mi se svidja haljina sa suncokretom x). Super post draga <3
  http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com

  ReplyDelete