Yoins Swimwear Fashion Show

by - 4/21/2018

Hello girls!

Počinju ti lijepi, sunčani, topli dani.. Nakon par dana kiše, opet se javilo nama vjerovatno svima drago sunce. Pošto to mene sunce uvijek inspiriše i pošto je danas subota pa sam uhvatila malo slobodnog vremena, pomislila sam kako bi bilo lijepo da napišem neki novi post za vas.

(kliknite na logo da posjetite sajty Yoins)

Vodeći se ovim suncem i ovim lijepim danima bila sam inspirisana da moj post malo 'povuče' na ljetni post i zbog toga ću vam danas predstaviti neke divne kupaće kostime koje sam otkrila na divnom sajtu Yoins.. Ovo je moj prvi put da surađujem sa kompanijom Yoins i vjerujte mi, jako sam uzbuđena jer sam na njihovom sajtu pronašla tako divne stvari i jedva čekam da vam ih predstavim :)
Sexy maxi dresses online :)
Kupaći 1
Kupaći 2
Kupaći 3
Kupaći 4

Ukoliko vas neki od njih zanima kliknite na linkove iznad!

Po meni su svi jako prelijepi i ono najvažnije nisu ni preskupi jer je Yoins jedna od onih kompanija od kojih možete nešto i da priuštite. Meni vjerovatno najdraži je drugi jer me je ta boja nekako jako privukla iako mi se inače nikako ne dopada.Iznenadilo me to što mi se baš ta boja svidjela i morala sam da je uključim u ovaj post i da ga pokažem vama. Pored njega još mi se sviđa i posljedni kupaći jer su meni svi kupaći kostimi tog oblika jako, jako slatki i mislim da u njima baš svako izgleda fantastično. Ne otkriva mnogo ali je opet jako, jako sexy. Prvi kupaći kada je barem u pitanju gornji dio mnogo otkriva ali boje su jako lijepe.. Raznobojan je i zabavan i mislim da to baš dobro opisuje ljeto pa, ukoliko neko nema problem sa gornjim dijelom mislim da će mu se ovaj kupaći jako dopasti. I za kraj, taj kupaći sa trešnjicama.. Jako je jednostavan što ga čini jako lijepim. Mislim da bi svima baš kao i posljednji odlično pristajao jer je jednostavno takvog oblika da naglasi sve što je lijepo i dobro, a da na neki način malo zamaskira ono što nam se ne dopada jer realno, taj dio svi imamo iako je uvijek najvažnije voljeti se. 

Pa, kako se vama čine ovi kupaći kostimi? Da li ste već razmislili koji kupaći ćete vi nabaviti ove godine?
Koji je vama omiljeni?

Naravno, ukoliko poželite da ove godine imate baš neki od ovih kupaćih koje sam vam ja predstavila posjetite Yoins ili.. ukoliko vam se nijedan od ovih ne dopada na njihovom sajtu imate ogroman izbor povoljnih i jako slatkih kupaćih kostima tako da slobodno kliknite na njihov logo koji možete pronaći na vrhu posta i posjetite njihov sajt :) A možete pogledati i...
cute tops for women :)
Thanks for reading! 

You May Also Like

3 comments

 1. Svi kupaći kostimi su jako lepi, a ti si napravila jako dobar izbor!!

  Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

  ReplyDelete
 2. Loving the first one :)

  ReplyDelete
 3. Hey dear!
  Followed your blog :)
  I want invite you to visit and follow my blog back <3

  pimentamaisdoce.blogspot.pt

  ReplyDelete