Feels Like Spring - Rosegal Haul

by - 3/09/2018

Hi girls,

Pa, kao prvo i prvo, želim svim vama djevojčicama, djevojkama, ženama, sretan osmi mart! Znam da kasnim jedan dan ali ipak, mislila sam kako bi bilo fino da to spomenem. Dugo se baš nismo čuli alik glavni razlog tome je taj što sam se više posvetila školi koja mi je pored svega uvijek bila prioritet. Ipak, danas je petak pa ću se danas malo posvetiti vama.
Današnji post je suradnja sa vama dopro poznatom kompanijom a to je Rosegal!

U današnjem postu ću vam pokazati par stvarčica koje sam primila od njih a koje su me baš podsjetile na proljeće pa su me zbog toga jako i usrećile jer ja proljeće tako željno iščekujem. Pogledajte o čemu se radi:-Prvo, haljinica je jako prelijepa. Naručila sam je jer mi je izgledala preslatko. Mislila sam kako uz nju dolazi i kaiš ali sam se prevarila i to me malo na prvu razočaralo jer nisam mislila da je lijepa kao sa njim ali, kada sam ubrzo našla tu neku zamjenu za taj kaiš shvatila sam da je još ljepša nego što sam ja očekivala :) U svakom slučaju sam prezadovoljna. Drugo, ruksak i privjesak sam nekako zajedno poručila. Rukak mi je bio baš simpatičan ali mislila sam kako mu fali malo boje pa sam uzela taj privjesak i zaista je jako sladak. Super izgledaju skupa a ruksak mi se posebno sviđa jer je zaista jako kvalitetan i ima mnogo džepova, pregrada i sl. Mislila sam da ima samo dva ali zapravo ih ima više :) Predivan je!

Hvala Rosegal-u na divnim poklonima a od vas želim da čujem šta vi mislite o njima :)

Thank you for reading!

You May Also Like

2 comments

  1. Sjajan post, draga moja. Čestitam ti na još jednoj uspešnoj saradnji sa Rosegalom. Mada kada bi postavila i svoje slike, post bi bio još bolji.

    Pogledaj moj zadnji post - Q&A

    ReplyDelete
  2. Privezak je fantastican😍😍Sjajan post ❤

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete