Clean & White Spring With Rosegal

by - 3/29/2018

Hello loves!

Ima li išta ljepše od čisto bijele odjeće i proljeća? Mislim, jasno vam je svima da sam ja opsjednuta šarenim bojama kada je u pitanju proljeće ili ljeto ali za temu ovog današnjeg posta me nekako inspirisala ta bijela čistoća poput behara što svi znamo kako je divno.
Dakle, današnji post je još jedna Wishlista i tu ću da vam predstavim neke predivne i jako povoljne stvarčice sa Rosegal-a, meni omiljene kompanije :)


Pa, pogledajmo stvari:

Pa, ako vas zanima nešto od ponuđenih stvari kliknite na linkove iznad! :) 
Prvo što vidite jeste to da vam ovaj put nisam predstavila samo odjeću već tu imamo i taj famozni držač za narukvice. Mislim da je baš jako lijep i efikasan. Ja baš nemam gdje da odložim mnogobrojne narukvice a da mi budu na dohvat ruke jer svaki dan nosim neku i ovo mi se mnogo dopalo. Narukvica mi je baš ono predivna i navodno je pravo srebro pa me to još više zainteresovalo jer ja to volim. Haljinica je tako preslatka i tako girly, što bi se reklo :P Mnogo mi se dopada i sigurna sam da ću nju baš naručiti. Patike su jako slatke a ja bijele patike uvijek volim nositi jer lijepo izgledaju na bilo šta što obučem. Za kraj, taj kupaći kostim je jako divan i mislim da košta oko $4 što me baš iznenadilo pa sam odlučila da vam ga predstavim :)

Pa, šta se vama od ponuđenog najviše dopada?

Thank you for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Odabrala si divne stvari. :)


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete