Simply The Best: ZAFUL Review Post

by - 2/17/2018

Hello loves!

Još jedan vikend je stigao? Jesam li ja jedina kojoj se čini da ove sedmice nevjerovatno brzo prolaze? Ipak, za mene dok je ovako hladno i bolje je što brzo prolaze jer jedva čekam da dođu ljepši dani. Da li večeras planirate neki Girls Night out ili jednostavno odmarate? Hm..
Pa, za danas pored toga što ću ja izaći i odmoriti se, ja sam odlučila da danas za vas napišem i jedan post.
Taj post je kao što po naslovu zaključujete još jedan Zaful haul pa krenimo odmah s poslom.Pa ovako, ovaj paket je bio pun stvari koje zapravo i nisu namijenjene baš meni. Zapravo neke od njih sam naručila kao poklon pa zbog toga i nisu baš nešto što bih ja nosila ili koristila.. Riječ je o velikom prstenu, četkicama i ogrlici.. Jako su lijepe te stvarčice, jako kvalitetne i orginalne ali ja ih nisam naručila sebi. Ipak mojoj prijateljici se jako sviđaju i ako nju pitate, ona vam ih definitivno preporučuje. Ono što se meni više svidjelo je naravno ono šti jesam naručila sebi a to su mali prstenčići i patikee. Takav set prstenčića, mislim da sam već naručivala sa jednog sajta ali ja sam osoba koja gubi bukvalno sve pa sam ja to morala ponovo. Zaista su jako predivni. Nisu ništa 'too much' već jednostavno su baš ono, kako bismo rekli, 'just right'. Njima sam prezadovoljna. Patikama zapravo, isto tako. Prelijepe su. Najvažnije od svega je to što su jako udobne, kvalitetne i brojevi su nevjerovatno tačni. Bila sam presretna kada sam vidjela da mi odgovaraju i nekako mi je jako kul to što sam u jednom danu dobila dvoje nove patike koje su baš dobre. :)

______________

Pa, to bi bilo to za haul! Kako vam se čini? Šta se vama najviše sviđa? :) Za mene su to definitivno bijele patikice. Ukoliko se i vama sviđaju kliknite na link iznad i pogledajte nešto više o njima. Želim vam sretan vikend i još više sreće u narednoj sedmici, naročito ako imate mnogo posla :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

4 comments

 1. Divne stvari,posebno ove patike su mi vrh!♥

  Bella Place.

  ReplyDelete
 2. Odličan izbor, četkice su preslatke! :)

  Minnah's Life

  ReplyDelete
 3. Predivan haul, mnogo mi se dopadaju stvarčice, a prsten mi je privukao posebnu pažnju! Definitivno nisi pogrešila nigde u odabiru! <3

  Zapratila sam tvoj blog, nadam se da uzvraćaš :)


  The Newest In New Yorker

  ReplyDelete
 4. Divan post. ❤
  Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
  I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

  Sara Pokorni

  ReplyDelete