HUGE Valentine's Day Gamiss Haul

by - 2/12/2018

Hi girls!

Nastavljamo sa suradnjama! Nakon Zaful-a, za vas imam jedan ogromni Gamiss review post i prije svega želim da im se zahvalim na mnogobrojnim poklonima. Drugo vama zaljubljenim sretnicima želim Sretno Valentinovo i kao treće, krenimo sa postom!
(kliknite na link iznad ukoliko vas bilo koji od predmeta iznad zanima)

-Prvo siva majica.. Bila je svega $0.99 pa sam ja poručila dvije. Jednu meni, jednu mojoj sestri. Majica nije ništa posebno, samo je lijepa i mekana.Za svoju cijenu je fantastična zrapravo. Crna majica je malo kao elegantnija i nisam sigurna kako ću je ukombinovati ali smisliću ja već nešto jer uvijek volim imati neki malo izazovniji predmet. Džemperi su mi pored tih majica su također jako lijepi. Mislim da mi se od svih naročito sviđa sivi (džemper 3) jer ja volim kada se vide ramena i te predivne, ženstvene kosti što on pokazuje ali naravno, opet je jako topao. Duks je također bio jako jeftin. Mislim da je baš zanimljiv i mnogo mi se dopada. Vjerujem da će mi biti komad za 'everyday' outfit kada već počne proljeće :) Torbica i narukvice su pre-div-ni! Torbicom sam poseebno očarana jer nije mnogo ni skupa a zaista je jako lijepa i kvalitetna. Mislim da mi je ona u top tri omiljene stvari koje sam dobila u ovom velikom paketu. Baš je predivna i ni najmanje ne žalim što sam baš nju naručila. Haljinica je bila blizu nekih $5 i pomislila sam kako je baš lijepa i bila sam upravu. Predivna je i mislim da mi jako lijepo pristaje. Sigurna sam da bi bilo kome lijepo pristajala jer je jako jednostavna ali nekako fino 'konturiše' tijelo. Mala bijela haljinica.. Mislim, ne baš haljinica. Više nešto što biste obukli preko kupaćeg na plažu je također jako lijepa. Naravno, poprilično je kratka ali opet ponavljam da se ta 'haljinica' ne nosi samostalno. Aaa, kada smo već kod kupaćeg kao što vidite tu imamo jednog i vjerujte mi da sam baš zadovoljna. Veličine su baš tačne i ovo je prvi put da sam pogodila veličinu kada sam poručivala kupaći s interneta haha :) Znam da je malo rano da kupaći ali hej, kad-tad će mi trebati. Za kraj, roza košuljica ima iste detalje koji mi se sviđaju kao i kod sivog džempera i po meni je jako ženstvena. Prelijepa je i iskreno vam je preporučujem :) 


I napokon, to je to! Nadam se da vam se neke od ovih stvarčica sviđaju :) Žao mi je što su posljednje tri slike jako male ali ako vas baš zanima kako izgledaju možete pogledati na sajtu :) Izvinjavam se zbog toga!

Pa, kako vam se čini?

Thank you for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Sve su stvari lijepe. Najvise mi se svidja kupaci kostim

    ReplyDelete