💖 Happy Valentine's Day From ZAFUL: Review Post 💖

by - 2/09/2018

Hello my lovers!

Pa, dugo se nismo čuli zar ne? Ipak, objavljivala sam postove svaki dan prethodni mjesec kako bih mogla ovaj uzeti malo odmora jer je počelo drugo polugodište i imala sam veliku želju da se jako i samo na školu fokusiram. Nadam se da vam je dobro počelo ovo polugodište :) Ne zaboravite da je ono važnije!!
Nego, dosta predavanja i pametovanja.. Znate i sami da nam se bliži praznik za sve naše zaljubljene..Valentinovo! Htjela sam da vam poželim sretno Valentinovo jednim malim review postom u kojem surađujem sa vama dobro poznatom kompanijom ZAFUL.

Pa, pogledajte:


(kliknite iznad na linkove da pogledate više o stvarima)

Prvo, set beauty blendera je jako lijep. Mislim da bi to bio jedan baš divan poklon jer izgleda jako slatko tako upakovano. Spužvice su baš kvalitetne i mnogo mi se sviđaju. Inače znate da ja nisam fan beauty blendera jer je po meni to prespora tehnika ali ovi mi se baš nekako dopadaju i mislim da bih mogla da ih koristim. Ogrlica je predivna. Viđala sam je svugdje po instagramu i uvijek sam željela da je naručim i sada mi se ukazala prililka. I za nju isto tako mislim da bi bila divan poklon :)
Sivi džemper i baš jako simpatičan. Iako sam ja već napustila taj fazon zimske odjeće mislim da se on jako lijepo može kombinovati. Mali je ali dosta rastezljiv i jako mekan. Crna majica je prelijepa ali, nažalost jako je mala. To ipak nije greška Zaful-a, već moja jer ne znam o čemu sam mislila dok sam birala veličinu. Posljednja siva majica je predivna. Baš pamučna i po meni jako moderna. Jednostavna a prelijepa.

_____________

To je sve za ovaj review post!
Nadam se da vam se dopada i da ćete pogledati neke od ovih stvari iznad :)

Ostavite i komentar ispod :) 
Thank you for reading! 

You May Also Like

3 comments