💐 Your Vintage Wedding With MillyBridal 💐

by - 1/13/2018

Hello my future brides!

Cheap Prom Dresses UK


Danas sam za vas, kao što po naslovu možete zaključiti pripremila još jednu suradnju i ovaj put želim da vam predstavim jednu dvinu kompaniju a to je MillyBridal UK.

Nisam sigurna koliko vas je razmišljalo o vjenčanju i o tome šta vas čeka u budućnosti ali iako niste, sigurna sam da svi barem uživamo u tome kada vidimo neku prelijepu haljinu i neku prelijepu mladu. Ja sam zapravo osoba koja i ne razmišlja toliko o tome jer mi to nikada nije bio prioritet niti mislim da će ikada biti ali, definitivno sam se ipak nekako našla na mnogo vjenčanja i imala sam priliku vidjeti kako to izgleda te su me u svemu tome uvijek najviše očaravale predivne haljine, vjenčanice. Nakon tih vjenčanja često sam se pronalazila i u situacijama u kojima gledam takve emisije, vezane za vjenčanje kao npr. 'Say yes to the dress' i zaista mi je bilo jako zanimljivo.
Pa, MillyBridal je zapravo tu baš zbog tih vjenčanica i danas ću vam ja predstaviti jednu skupinu vintage vjenčanica, pa pogledajte ih:Ukoliko vas zanima neka od haljina onda jednostavno možete kliknuti na sliku da pogledate nešto više o toj haljini :) 

__________________________________________


Pa, toliko za ovaj kratki post :) Nadam se da ste uživali i da vam se MillyBridal vjenčanice dopadaju.
Ne zaboravite posjetiti njihov sajt i napisati šta mislite o njima u komentarima :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

4 comments