Week with Rosegal #6 - All the right things

by - 1/12/2018

Hello my readers!

Vjerovali vi ili ne, stigli smo do posljednjeg posta ove kratke rubrike.. Brzo smo sve završili zar ne?
Pa, što se tiče ove posljednje rubrike u nju sam dodala posljednje, random stvari koje sam primila i mnogo sam se mučila oko toga kako da je nazovem ali ipak nakon dugog razmišljala odlučila sam se za jedan prost naziv a to je 'All the right things'.

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Pa pogledajmo te posljednje dvije stvarčice..


-Pa eto vidite i sami.. Poprilično dvije nepovezane random stvari haha.
Krenimo prve od te bitnije a to su torbe.. Set je zaista jako lijep i kvalitetan. Inače nisam osoba koja preferira torbe niti ih zna kupiti ali na nagovor moje mame odlučila sam se da ih naručim. Dakle, prvo dobijete jednu veliku torbu i kada je otvorite unutra se nalaze još dvije manje torbice i mislim da je to jako slatko. Lijepe su i kvalitetne i naročito mi se sviđa ta torbica u sredini koju veoma često nosim kada izlazim. Jako su praktične :)
Druga stvar je ta maca.. Ja ne znam..ne pitajte me zašto sam to naručila jer ne znam ni sama. I to je zapravo kao neki 'set' ako se može tako nazvati jer zapravo dobijete te tri mace i poprilično je beskorisno ali idalje preslatko. Zanimljivo je igrati se s tim neko vrijeme i gušiti tu jadnu macu ali nismo djeca, poprilično brzo dosadi haha.. Mislim da prosto nisam znala šta više da naručim pa sam se odlučila za to ali ipak ne žalim.. Slatke su haha :)__________________

I to je to za ovaj post a i ovu rubriku uopšte. :) Nadam se da vam se svidio i ukoliko vam se sviđa neka od stvarčica koje sam vam predstavila možete ih slobodno pogledati tako što ćete jednostavno kliknuti na jedan od linkova iznad u tekstu :)
Ukoliko se čak odlučite i da poručite neku od tih stvari možete koristiti neke od kupon kodova koje imam za vas:

RosegalIns
RosegalChen

Oni će vam pomoći da uštedite 10-20% na svakoj vašoj narudžbi :)

Uživajte u shoppingu :) Čujemo se uskoro opet! 

Thanks for reading! 

You May Also Like

4 comments

 1. Super odabir.

  Novi post na mom blogu
  http://smallwomenscorner.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 2. Amazing post and fantastic bag!
  Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
  www.recklessdiary.ru

  ReplyDelete
 3. Beskorisno, a preslatko. Zvuči tačno kao nešto što bih ja kupila. Ali meni bi prodali i pesak u pustinji. XD

  http://www.beautyfineprint.com/

  ReplyDelete
 4. Torbe izgledaju savršeno. Po meni nekako su najisplativije kada se uzimaju u setu, a i ova boja je predivna. Što se tiče cica-mace ovu stbarčicu gledam već neko vrijeme i zaista mi se mnogo dopada, ali ne znam iz kog razloga je nikada ne poručim ^_^

  ReplyDelete