Week with Rosegal #5 - Back To The Winter!

by - 1/11/2018

Hello :)

Pa, nakon tog 'proljetnog' posta i tih slatkih košuljica mislim da je vrijeme da se vratimo u sadašnjost tj. mislim da je pravo vrijeme da se vratimo zimi i da vam ja predstavim moju vjerovatno omiljenu grupu stvarčica koje sam primila :)

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Tema za ovaj peti post je 'Back to the winter' i u njoj ću vam predstaviti džempere koji su mene prosto očarali:-Pa ovako.. Ja inače mrzim zimu iz mnogih razloga a jedan od tih razloga je što se uvijek osjećam kao medvjed u toj zimskoj odjeći i prosto koliko god da je kupovala imam osjećaj da nikada nemam ništa za obući jer mi ništa ne odgovara.. Ipak, moram da kažem da sam jako sretna što sam odlučila da naručim ova dva džempera jer se u njima a) ne osjećam kao medvjed i b) osjećam se jako slatko.
Prvi, pomalo ljubičasti džemper mi je izuzetno drag jer je tako nježan i topao. To mi se i previše sviđa. Plus, nekako je velik i zaista jako pogodan zimu ali u isto vrijeme nekako zbog toga što je velik baš kao što vidite i na slici pokazuje jedno rame i to mi se mnogo sviđa. Drugi sivi džemper je također prelijep, čak mi se čini ljepšim uživo nego na toj slici i ja lično mislim da mi jako lijepo pristaje. Providan jeste ali nije nikakav problem obući nešto ispod njega tako da je sve sasvim okej :) Prezadovoljna sam, šta više reći? 

__________________

I to je to za ovaj post :) Nadam se da vam se svidio i ukoliko vam se sviđa neka od stvarčica koje sam vam predstavila možete ih slobodno pogledati tako što ćete jednostavno kliknuti na jedan od linkova iznad u tekstu :)
Ukoliko se čak odlučite i da poručite neku od tih stvari možete koristiti neke od kupon kodova koje imam za vas:

RosegalIns
RosegalChen

Oni će vam pomoći da uštedite 10-20% na svakoj vašoj narudžbi :)

Uživajte u shoppingu :)

Thanks for reading! 

You May Also Like

0 comments