Week With Rosegal #1 - Scarf Wonderland

by - 1/04/2018

Hello my lovely readers!

Pa, kao prvo..
Sretni praznici, Sretna Nova Godina, Sretan vam ovaj divni raspust koji smo svi tako dugo čekali. Nije li divno doba?
Dugo se nismo čuli ali razlog tome je prosto taj što sam ja uzela mali odmor. Prosto mi se nije dalo pisati jer se dešavalo mnogo lijepih stvari tih posljednjih dana u decembru te sam ja jako uživala. Ipak, bilo bi lijepo da vas se nekada i sjetim pa eto, jesam.
Nakon što smo uradili nekoliko review postova za Zaful, sada nastavljamo sa tim postovima te ćemo uraditi nekoliko review postova za Rosegal :) Svaki dan ove sedmice ću objavljivati po jedan post, opet onako isto podijeljeni u neke rubrike i tako ćemo pogledati kakve sve to divne poklone sam dobila od Rosegal-a. Ja sam inače presretna zbog toga :)

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)


Pa, kao što možete vidjeti po naslovu prva tema je 'Scarf Wonderland' i mislim da i po samom naslovu već svi možete zaključiti kakve to stvari ću vam predstaviti :)
Pa, pogledajmo ih:
Šal 1
Šal 2
Šal 3

-Pa ovako..Samim time da sam naručila tri šala mislim da vam je svima jasno da je šal za mene na prvom mjestu kada je u pitanju kompletan 'topliji' outfit.
Kao što vidite šal 2 i šal 3 su jako slični i njih sam poručila čisto onako što volim kada nosim obične hlače i običnu majicu umotati se u neki šal čisto onako da izgleda malo složenije i ne totalno bezveze i mislim da taj dodatak zaista učini outfit mnogo boljim.
Šalovi su predivni i jako lijepog su materijala. Malo su manji nego što sam očekivala ali opet su dovoljno veliki da se ja 'umotam' u njij.
Šal 2 je već malo drugačiji i mogu vam reći da je jako lijep. Kao prvo ogroman je i imam osjećaj da kada njeg obučem da nema potrebe uopšte jaknu da nosim haha! Jako je nježan i zaista pogodan za zimu jer je uvijek toplo u njemu. Jako sam zadovoljna, najiskrenije :)

__________________

I to je to za ovaj post :) Nadam se da vam se svidio i ukoliko vam se sviđa neka od stvarčica koje sam vam predstavila možete ih slobodno pogledati tako što ćete jednostavno kliknuti na jedan od linkova iznad u tekstu :)
Ukoliko se čak odlučite i da poručite neku od tih stvari možete koristiti neke od kupon kodova koje imam za vas:

RosegalIns
RosegalChen

Oni će vam pomoći da uštedite 10-20% na svakoj vašoj narudžbi :)

Uživajte u shoppingu :)

Thanks for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Pre svega, srecna i tebi Nova Godina.
    Super post.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ReplyDelete