💖 A Little Bit Of Everything - Zaful Wishlist 💖 + We Love Cupons

by - 1/17/2018

Hey girls!

Nakon Rosegal i Zaful Wishliste vrijeme je i za pogodite šta... Zaful Wishlistu! Da. Vjerujem da ste svi pogodili haha :)


(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Za ovaj post odnosno, ovu Wishlistu sam izdvojila pet potpuno različitih stvari koje nisu baš ni slične i zbog toga nisam znala ni koju temu da postavim za ovaj post niti kako da ga nazovem pa je baš zbog tog razloga dobio naziv 'A little bit of everything' ili vam ga, svega po malo.

Kako ne bih previše a bespotrebno duljila ovaj post pogledajte Wishlistu:(ukoliko vam se neka od stvari sviđa kliknite na neki od linkova)

Ovako, haljinica je zapravo pomalo skupa ali nisam si mogla pomoći i zaista dugo sam razmišljala da li da je naručim jer ja volim kvalitetne haljine a ona mi izgleda tako. Ne izgleda kao samo onako materijal nego zaista izgleda dobro i to možete vidjeti baš u detalje ako vas zanima na njihovom sajtu. Nakon haljinice, suknjica recimo mi je preslatka i zaista jedva čekam ljeto da nosim nešto poput nje. Beauty blendere sam dodala na Wishlistu i naručila čak jer mi se u prošlosti nikako nisu dopadali i odlučila sam da im dam još jednu priliku. Džemper i ogrlica su u mojoj viziji nekako spojeni i izgledaju mi preslatko.. Posljednji ostaci zime u meni izgleda haha :)

We Love Cupons!!
ZafulIns
ZafulChen
koji će vam pomoći da uštedite 10-20% na svakoj narudžbi :)

Pa, kako vam se čini Wishlista?
Da li biste vi odabrali nešto od ovih stvari?

Thank you for reading! 

You May Also Like

2 comments