Introducing to you - DressLily :)

by - 1/18/2018

Hello girls :)

Kako ste mi? Imam osjećaj kao da vas to dugo, dugo vremena nisam pitala. Pa, i nisam zapravo ali to je samo zato što sam pokušavala naći neke druge i zanimljivije načine da započnem svaki post ali mislim da nam ovaj odgovara.
Današnji post je još jedna suradnja i danas sam odlučila da vas upoznam sa jednom divnom kompanijom a to je DressLily.
(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

DressLily je po meni jedna predivna kompanija jer nudi zaista mnogo toga. Dosta je slična stranicama poput Rosegal, Zaful itd. ali po cijenama više vuče na Gamiss, a Gamiss sam ponajviše hvalila zbog toga što je jako, jako jeftin.

Da bih vam malo bolje predstavila njihovu ponudu pogledajte par stvari koje sam ja dodala na svoju Wishlistu:(ukoliko vas nešto zanima kliknite na link iznad)

Čizme mi se jako dopadaju prosto zato što su visoke a takve sam dugo tražila jer mislim da izgledaju jako dobro kada su ukombinuju sa nekom kratkom suknjicom. To mi je nekako omiljena kombinacija kada je noćni izlazak u pitanju. Džemper je dosta jednostavan i zbog toga mi se i svidio. Mislim da bi jako lijepo izgledao na obične farmerice. Nakon toga, haljinice.. Jedna više za hladnije a jedna za toplije dane. Obje mi se dopadaju. Crvena jer mislim da bi mi jako dobro pristajala a i ima zanimljive izreze na leđima a ta druga mi se dopada prosto zato što izgleda preslatko i to je nešto što bi ja definitivno nosila. Torbicu sam čak naručila i jedva čekam da mi stigne :)

Pa, kako se vama čini DressLily?

Thank you for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Nisam imala priliku surađivati sa ovim sajtom, no primjetila sam da su im cjene niže u odnosu na druge sajtove. Jako mi se dopada tvoj izbor, i sama volim kombinaciju dubokih čizama i neke suknjice/haljine. Divan blog, zapratila sam te. :)
    Ako želiš posjeti moj: Minnah's Life

    ReplyDelete