💗 Hello Gamiss - Wishlist 💗 + Happy Valentines Day Cupon :)

by - 1/16/2018

Hey girls :)

Puno posla se nakupilo na ovom blogu, toliko da ja ni sama više ne znam šta prije da objavim haha. Pored svega toga, danas sam odlučila da vam predstavim nešto novo na ovom blogu, a to je jedna kompanija o kojoj do sada nikako nisam pisala, vjerovali ili ne a to je Gamiss.

(kliknite na logo da posjetite sajt)

Iskreno, ja do nedavno nisam uopšte znala za ovu kompaniju iako sam sigurna da je vi često viđate po drugim blogovima ali eto, meni je nekako promakla. Ipak, kada su mi se javili sa ponudom da surađujemo ja sam rado pristala jer mi se kompanija na prvu svidjela.. Ljubav na prvi pogled ako se tako može reći. 
Postoji mnogo razloga zbog kojih mi se Gamiss sviđa..zaista nude mnogo toga ali ono što je mene posebno privuklo je to što je Gamiss ubjedljivo najjeftiniji sajt za online prodaju na koji sam ja naišla. Mislim ukoliko posjetite njihov sajt možete i sami vidjeti da se cijeni jako lijepih majica, džempera, haljinica i sl. kreću čak od $0.99 što je bukvalno ništa!
Ipak, neću vas u ovom postu samo upoznavati sa Gamissom već ću vam predstaviti i malu Wishlistu, pogledajmo je:(ukoliko vas nešto zanima kliknite na link iznad)

Rekla sam već da je Gamiss ubjedljivo najjeftinij sajt za kupovino a to dokazuje i sama činjenica da je džemper 1 svega $1.99, kao i recimo cardigan.
Haljinica se kreće na nekoj cijeni oko $3 i eto, mislim da po pitanju cijene niko ne može da prigovara jer je to prosto smiješno jeftino haha. Ja sam se mnogo obradovala tim cijenama jer ja sam osoba koja voli lijepe stvari ali ako su te stvari lijepe i još jeftine onda ne znam šta više da tražim. 

Za kraj, obećani kupon:
GamissChen koji će vam pomoći da uštedite 10-20% na svakoj narudžbi. 

Nadam se da vam se Gamiss i moja Wishlista dopadaju i da ćete Gamissu dati šansu tako što ćete kliknuti na neki od linkova iznad :)
Također, ostavite i neke komentare ispod :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

4 comments