December with Zaful #6 - For Him & Her

by - 12/20/2017

Hey girls..and boys :D

Stigli smo do posljednjeg posta naše 'December with Zaful' kategorije. Ukoliko ste se tek sada uključile bilo bi lijepo da pročitate OVAJ post kako biste se malo bolje upoznale sa ovom novom kategorijom. Sljedeći post koji ćete čitati nakon ovoga je vezan za novi izgled našeg bloga i nadam se da ste uzbuđeni koliko i ja :D 

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Tema koju sam odabrala za ovaj posljednji post je 'For Him & Her' jer u ovom postu imamo nešto i za muškarce :) Ne znam koliko ima muškaraca koji čitaju ovaj moj blog. Ukoliko ima neko nadam se da ćete uživati ali, ako nema nikoga onda ovo što ću pokazati može biti i lijepa ideja za poklon za nekog vašeg dragog druga, ili bilo koga drugog :)

Pogledajmo..

-Prvo za djevojke.. Ova plava košulja je zaista jako velika no, to i jeste fazon. Onako, kada sam je tek ugledala tj. kada sam je tek dobila mislila sam kako je velik promašaj jer je zaista jako velika i izgledala mi je samo kao bolnička pidžama ali shvatila sam način na koji se ona može kombinovati i sada mi je mnogo draga i lijepa :) Nije mnogo skupa, a jako lijepo izgleda ukoliko je znate ukombinovati :)


-Pa evo nešto za naše drage muškarce. Ova košulja. Ja iskreno nikada nisam bila neki ekspert kada je u pitanju kupovina poklona za muškarce ali mislim da je ova košulja jako lijepa. Izgledala mi je nekako moderno i mislila sam kako će lijepo pristajati mome drugu. Jako je velika, ali jako je lijepa i odgovara mu :) Jako sam zadovoljna.-Ovo sam morala naručiti jer mi je prosto bilo jako simpatično. Mislim da je jako lijepa i ženstvena. Iako sada nije najbolji period da se ovo nosi ja ču je strpljivo čuvati do proljeća. Jako je lijepa i sviđa mi se jer naglašava struk koji je po meni jako bitan. Rukavi su mnogo široki ali i s time se može raditi :) Hvala Zaful-u i na ovom jako lijepom poklonu :)

-------------------

I eto drage moje i dragi moji.. Ovim postom zaključujemo ovu rubriku. Brzo smo prošli sve postove i ja sam zaista mnogo radila oko toga i nadam see da vam se sviđaju postovi i da ste od svih ovih stvari koje sam vam predstavila pronašli barem nešto što vam se sviđa :) Ukoliko vam se nešto od ovih stvarčica koje sam vam predstavila posjetite Zaful.
Decembar je tako da na Zaful-u sada haraju razni popusti. Posjetite ih i uvjerite se i ne zaboravite moje kupon kodove za vas
ZafulIns
ZafulChen

koji će vam pomoći da uštedite i do 20% :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Super post i odličan izbor, zaista mi se sve dopada čak i muška košulja. :)

    Blogmas 2017: Parisian Vibe | Instagram

    ReplyDelete