December with Zaful #5 - Must Have

by - 12/17/2017

Hi my lovely readers!

Šta je to što svi trebamo imati u našem ormaru ovog decembra? Mislim da je to ubjedljivo neka divna, elegantna haljina za praznike ili doček nove godine i neki predivan džemper koji će biti naš simbol ovog decembra! Dakle, nastavljamo sa našom rubrikom 'December with Zaful'.  Ukoliko ste se tek sada uključile bilo bi lijepo da pročitate OVAJ post kako biste se malo bolje upoznale sa ovom novom kategorijom.

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Tema ovog posta je 'Must Have' pa pogledajmo šta nam je to svima potrebno!


-Prva stvar je ova predivna haljina. Kao što i sami vidite, jako je lijepa, ženstvena elegantna i mislim da bi bila jako lijepa ukoliko imate neki specijalan doček nove godine planiran. Ja sam je obukla i odgovara mi i veličina i sve. Pomalo je provokativna ali mislim da to nije problem ukoliko se na pristojan način možete s tim nositi. Ipak, jedina stvar zbog koje mi se ova haljina ne sviđa je ta što je boja mnogo svjetlija nego na slici. Uživo je haljina zaista jako crvena i mnogo svjetlija i to je za mene umanjilo vrijednost haljine jer ja preferiram tamnije boje kada su haljine u ovo doba u pitanju.


-Ovaj džemper je definitivni 'must have'. Prelijep je i pored onih patika koje sam vam predstavila u prvom postu on mi se najviše dopada. Zaista je jako lijep, ženstven, topao i nježan. Baš takvo nešto sam tražila da sebi kupim za ovu zimu. Boja je prelijepa, detalji poput tog na leđima su prelijepi i zaista sam mnogo komplimenata dobila na ovaj džemper :D Hvala mnogo Zaful!

--------------------

The end! Kako vam se ovo čini? Ukoliko vam se nešto od ove dvije stvarčice koje sam vam predstavila sviđa i ukoliko želite saznati nešto više o njima možete kliknuti na njihove linkove koji se nalaze odmah ispod slika.
Decembar je tako da na Zaful-u sada haraju razni popusti. Posjetite ih i uvjerite se i ne zaboravite moje kupon kodove za vas
ZafulIns
ZafulChen

koji će vam pomoći da uštedite i do 20% :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

1 comments

  1. Odlična recenzija. Obožavam Zaful jer ubjedljivo ima odličan kvalitet proizvoda ^_^
    Ovaj džemper mi djeluje baš dobar.

    ReplyDelete