December with Zaful #4 - For any makeup lover

by - 12/15/2017

Hey girls!

Bližimo se kraju naše 'December with Zaful' rubrike, a znate šta to znači :D To znači novi zimski izgled bloga ukoliko se ne sjećate da sam vam to obećala. A za sada, da nastavimo sa ovom rubrikom.  Ukoliko ste se tek sada uključile bilo bi lijepo da pročitate OVAJ post kako biste se malo bolje upoznale sa ovom novom rubrikom.

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)

Naša tema za četvrti post ove rubrike je 'For any makeup lover', pa pogledajmo šta sam to od poklona izdvojila za ovu kategoriju.


-Četkice, četkice, četkice.. kao da ih već nemam i previše! Mislim da niko ne može da nabroji na prste koliko sam samo puta poručila četkice sa nekog sajta. Ipak, četkicama svaki put budem sve više i više zadovoljna pa tako i ovaj put. Ove četkice su zaista jako kvalitetne ali pored toga, mislim da su ubjedljivo najljepše. Uz njih kao poklon dobijete ovu malo pernicu u koje ih možete smjestiti ukoliko putujete negdje i mislim da je to zaista jako divno.
Ja sam prezadovoljna njima i prelijepe su. Baš su za bilo kojeg ljubitelja šminke :D-Još jedna stvar za moje ljubitelje šminke je ovaj organizer koji bi mogao odgovarati ovim četkicama koje sam vam iznad predstavila. Zaista je jako predivan. Imala sam priliku da naručim mnogo ovakvih stvarčica ali mislim da mi se ovaj posebno sviđa jer sam zaista lijepo mogla rasporediti četkice u njemu. Nije mal, kao što sam mislila da će biti već je zaista odgovarajuće veličine :D Ja sam i previše zadovoljna.

.............

Pa moji ljubitelji šminkanja, kako vam se čini ovaj post? Ja vam najiskrenije preporučujem ove proizvode jer su izuzetno kvalitetni. Oni bi također bili i jako lijep poklon ukoliko tražite neku ideju :)

Ukoliko vam se nešto od ove dvije stvarčice koje sam vam predstavila sviđa i ukoliko želite saznati nešto više o njima možete kliknuti na njihove linkove koji se nalaze odmah ispod slika.
Decembar je tako da na Zaful-u sada haraju razni popusti. Posjetite ih i uvjerite se i ne zaboravite moje kupon kodove za vas
ZafulIns
ZafulChen

koji će vam pomoći da uštedite i do 20% :)

Thank you for reading! 


You May Also Like

4 comments

 1. Hvala ti za ovaj post. Dugo se omišljam da poručim ovaj organizer šminke ^_^

  ReplyDelete
 2. Divan post! Zaful mi je omiljeni online sajt za kupovinu i zaista ima divnih stvari na njihovom sajtu. <3

  leylaslifee.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Super stvarčice, Zaful zaista ima odlične stvari :D

  https://catherinehere.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 4. Ovaj organizer šminke je super koristan, a četkice svi hvale i ne sumnjam da će te dobro služiti :)
  Ako te zanima giveaway svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

  ReplyDelete