December with Zaful #3 - Simple & Stylish

by - 12/08/2017

Hello :)

Treći post naše 'December with Zaful' kategorije je tu! Ukoliko ste se tek sada uključile bilo bi lijepo da pročitate OVAJ post kako biste se malo bolje upoznale sa ovom novom kategorijom. Možda ste navikli da vam inače predstvljam po dvije stvari ali u ovom postu ćemo ipak imati tri :) Tema ovog posta je 'Simple & Stylish' pa bacimo se odmah na posao!

(kliknite na logo da posjetite njihov sajt)


-Prva jako slatka stvar su ove farmerice. Mogu vam reći iskreno da iako su jako slatke i moderne da meni nikako ne odgovaraju. Kao prvo, dobre stvar: prelijepe su. Izgledaju identično kao te na slici ali postoji jedna stvar koja ih za mene potpuno uništava. Nekako su, kako da vam to najbolje kažem.. 'neproporcionalne'.. U njima definitivno nema elastina i mislim da je to najveći problem. Nekako su kao malo šire ali na dnu su jako uske i zbog toga što nema elastina prosto je nemoguće navući ih te ih nositi kao normalne hlače. Mislim da bi ove hlače odgovarale jedino baš mršavim djevojkama. Prelijepe su ali meni zaista ne odgovaraju :)


-Sljedeća stvar je ova obična majica. Uvijek kada naručujem nešto s ovih sajtova fokusiram se na to da bude posebno, drugačije i moža i komplikovano ali kada sam ovu majicu ugledala eto, prosto sam je htjela naručiti jer mi treba i nešto jednostavno među svim ovim stvarima. Jako je slatka i pristaje mi. Veličina mi baš odgovara. :) Uklapa se na bilo što ali ja je najčešće nosim sa crnim hlačama jer kada se odlučim za tu kombinaciju obično ciljam na nešto baš simple :) Zadovoljna sam.


-I treća stvar su ove naočare. Njih nisam naručila sebi već me je drugarica zamolila da joj naručim za nju. Jako su lijep dodatak i zaista su moderne. Iskreno, meni ne pristaju jer su mi nekako pomalo velike ali drugarica je jako zadovoljna i mislim daj je to najvažnije haha :D Ukoliko volite ovakav stil onda vam ih definitivno preporučujem jer su jako kvalitetne.

.............

I evo nas na samom kraju :) Nadam se da vam se stvarčice iz ove kategorije sviđaju.

Ukoliko vam se nešto od ovih stvarčica koje sam vam predstavila posjetite Zaful.
Decembar je tako da na Zaful-u sada haraju razni popusti. Posjetite ih i uvjerite se i ne zaboravite moje kupon kodove za vas
ZafulIns
ZafulChen

koji će vam pomoći da uštedite i do 20% :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

5 comments

 1. Preslatke stvarčice si uzela! Naočare mi se najviše dopadaju. :D

  Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/12/ljudi-sjenke.html

  ReplyDelete
 2. Que maximo amei o look, Obrigado pela visita.
  Blog:https://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br
  Canal:https://www.youtube.com/watch?v=DmO8csZDARM

  ReplyDelete
 3. Love these embroidery jeans! So pretty!

  www.fashionradi.com

  ReplyDelete
 4. Naocare su predobre, malo me plasi sto su velike ali su mi se svidele slike i nadam se da ce mi dobro stajati :D

  www.infashionchains.com

  ReplyDelete