December with Zaful #2 - That's a really cute gift

by - 12/06/2017

Hey girls!
Nastavljamo sa našom kategorijom 'December with Zaful'. Ukoliko ste se tek sada uključile bilo bi lijepo da pročitate OVAJ post kako biste se malo bolje upoznale sa ovom novom kategorijom. Kao što sam rekla, postovi će ići jako brzo i biće jako kratki tako da nemam namjeru mnogo duljiti ovaj post. Tema za drugi post ove kategorije je 'That's a really cute gift'.

(kliknite na logo kako biste posjetili njihov sajt)

Kao što znate, Decembar je mjesec darivanja. Zaista je mnogo posebnih prilika u ovom decembru i ne mislim samo na Božić. Ili je tako barem samo kod mene.? No, ipak kako bilo, pogledajmo dvije kjut ideje za poklon koje bi vam mogle pomoći da uštedite novac a i da ujedno imate sladak poklon za neku bitnu osobu.


-Set od ove tri narukvice je predivan. Ja se baš nalazim u toj nekoj grupi od tri prijateljice i on mi je bio jednostavno idealan poklon. Svaka od nas sada ima po jednu narukvicu i vjerujte mi da su se one oduševile. Narukvice su zaista jako lijepe i prosto se uklapaju uz sve. Najbolje od svega je to što su jako jeftine, mislim da su oko $2 tako da nema šanse da ne prođete dobro ukoliko se odlučite za ovaj mali pokon.


-Sljedeći poklon je ovaj sat. I on mi je stvarno jako predivan jer sam ja prvenstveno opsjednuta satovima. Njena sam zapravo poručila za sebe, ne kao poklon ali odlučila sam da ga svrstam u ovu kategoriju jer sam se nekako sjetila da je barem u mom društvu najčešći poklon sati znam da kada djevojke traže neki dobar sat da daju mnogo novca za njih a ovaj je jeftin a opet jako lijep i dobar. Kupite ovaj sat, neku lijepu kutijicu da ga upakujete i imate predivan poklon za neku posebnu osobu :) Ne morate se više mnogo mučiti oko poklona.

...

Pa stigli smo do kraja!
Ukoliko vam se nešto od ove dvije stvarčice koje sam vam predstavila sviđa i ukoliko želite saznati nešto više o njima možete kliknuti na njihove linkove koji se nalaze odmah ispod slika.
Decembar je tako da na Zaful-u sada haraju razni popusti. Posjetite ih i uvjerite se i ne zaboravite moje kupon kodove za vas
ZafulIns
ZafulChen

koji će vam pomoći da uštedite i do 20% :)

Thank you for reading! 

You May Also Like

2 comments

  1. Odličan post! Mislim da su narukvice i satovi odlična ideja za poklon :)
    Novi post -> This is my life

    ReplyDelete
  2. Love this post! x

    ReplyDelete