❤️ A Little Bit Of Everything - Rosegal Wishlist + Cupons! ❤️

by - 11/20/2017

Hello my lovely readers!

Treći post! Imam mnogo posla tako da sam mislila kako bi bilo najbolje da sve riješim ali sada definitivno obećavam da će sljedeći post biti jako zabavan i nije suradnja :) Već ga imam spremnog i sigurna sam da će vam se svidjeti jer po vašim komentarima izgleda kao da je to vama najdraža rubrika.. Ali naravno, danas se posvećujemo još jednoj Rosegal Wishlisti u kojoj sam za vas izdovjila neke jako lijepe, JAKO jeftine stvari i nekoliko kupon kodova koje možete pronaći na kraju posta :)


Pogledajmo šta sam pripremila za vas! Svega po malo :) 

-Pođimo ovaj put pa.. Od najjeftnije a opet jako privlačne stvari! To je ta košuljica dugih rukava..Pa kao što vidite jako je simpe.. Može se kombinovati i u malo boljim kombinacijama a može se i tek onako obući kao neki jednostavan outfit.. To je nešto što nam je svima potrebno a najbolji dio u vezi nje je taj što ona košta samo..pogodite koliko..$4.99 ! Mislim helou.. to je skoro pa ništa za takvu košuljicu! Posmatrala sam je jer mi se sviđala i onda kada sam vidjela cijenu odlučila sam definitivno da je dodam u moju Wishlistu i da je predstavim vama jer mislim da je odlična odluka! Košuljica kratkih rukava ima divnu boju i to je ono što me nagovorilo da je odaberem.. Shvatam da je zima i da nije pogodno nositi takve stvarčice ali zaista mi je jako lijepaa.. Veliki bijeli džemper i ta majica mi se isto tako jako sviđaju jer mi je džemper nekako elegantan i ženstven, ima jako lijepe detalje a majica je baš simple i sviđa mi se kao nešto što se može nositi svaki dan.
Narukvica je predivna a ja sam opsjednuta narukvicama i zaista želim da sebi nabavim jednu poput te!

___________

To bi bila moja Wishlista a, za kraj sam vam obećala neke kupon kodove pa izvolite:
RosegalChen
RosegalIns

I uz oba kupona možete ostvariti popust od 10-20% !
Mislim da je to divan poklon od Rosegal-a za vas :) Nadam se da ćete ga iskoristiti ukoliko se odlučite naručiti nešto sa njihovog sajta :)

Pa, što se vama najviše sviđa?
Thank you for reading! 

You May Also Like

4 comments