✨ Glow In Your YesBabyOnline Dress ✨

by - 11/11/2017

Hello girls :)

Još jedna subota, napokon. Zaista jako teška sedmica je prošla ali to ipak nije vaša briga pa nećemo mnogo o tome.. Ja kako uvijek započnem post mislim da bi mi trebao jedan poseban blog samo da sa vama pričam o svemu i svačemu što se dešava i da vam se žalim kako je sedmica bila teška haha. Šalim se, nije sve baš tako loše :)
Nego li, ove sedmice za vas imam pripremljeno nekoliko postova i evo ovaj prvi će da bude suradnja :)
Ovaj put surađujem sa predivnom kompanijom YesBabyOnline koja se bavi prodajom haljina za bukvalno svaku priliku koja bi vam mogla pasti na pamet.
U ovom postu sam za vas željela izdvojiti dvije kategorije a to su:

Dakle, pokazat ću vam nekoliko divnih, predivnih, posebnih haljina koje su baš pogodne za neke posebno prilike, naročito za mature.. Pa, pogledajmo kako one izgledaju:Iskreno, meni su sve haljine predivne, ali kada su u pitanju prva, druga i četvrta, mislim da se zaista ne mogu odlučiti koja mi je ljepša. Sve tri su predivne, elegantne, jedinstvene i mislim da bi na meni izgledale odlično haha, ono iskreno :) 
Ipak, to je ono što ja mislim, ali ja bih prije svega htjela znati koja od ovih se vama najviše sviđa tako da, slobodno ostavite po neki komentar ispod i recite mi šta mislite :)
Ovaj post je bio jako kratak tako da očekujte drugi post uskoro :) Nadam se da ću uspjeti izvesti da on nije suradnja :)

You May Also Like

4 comments

 1. Vau, sve haljine su prelepe. Najviše mi se dopada treća, međutim, takvu bih za veliku maturu. Ove godine imam malu maturu, a na njoj se uglavnom nose lepršave i kratke haljiice. Inače je post odličan. Jedva čekam ostale! ♥

  heresuniquegirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Haljine su zadivljujuće, najviše mi se dopadaju prva i četvrta, valjalo bi posijetiti stranicu! Super post 💖

  kreativanblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Nice post!!

  I follow you.Mind following back?

  http://asweetwoorld.blogspot.com/

  ReplyDelete

 4. Love your post dear ♥
  If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  ReplyDelete