🍁 Novi izgled bloga + Odgovori na vaša pitanja! 🍁

by - 10/14/2017

Hello girls and boys!

Pa eto, kao što sam i obećala, novi izgled bloga je tu! Mislim da nam je onaj proljetni iako je bio jako lijep baš dosadio. Pa ne znam više šta da kažem haha.. Kako vam se čini? Zadržala sam sve po čemu je ovaj blog i inače prepoznatljiv. Raspored je isti kao i uvijek, tu su neke kjut sličice i naravno nešto mora da pada..U ovom slučaju je to lišće. Iskreno ja sam malo navikla na onaj proljetni izgled pa mi je ovaj sad malo nekako čudan a i pomalo dosadan jer ja lično ne volim jesen nikako ali ipak mislim da sam na fin način predstavila jesen i njegove čari i meni se sviđa :) Naravno, ovaj post pišem jer želim čuti vaše iskreno mišljenje i želim da znam šta bi vi to promijenili/dodali/poništili...
Slobodno recite sve što mislite, biće mi jako drago čuti iskrene komentare.

Kako ovaj post ne bi bio samo predstavljanje novog izgleda bloga odlučila sam da i odgovorim na neka od vaših pitanja..Nadam se na sve :D

PA, kako ne bismo duljili bez razloga, počnimo odmah!

1.Šta ti znači blog?

-Pa ovako..Iako se ja često vama žalim kako sam zauzeta, kako nemam inspiracije i vremena za blog meni ovaj blog ipak mnogo znači. On je za mene jedan veliki izvor zabave. Ja sam oduvijek imala neki blog, bilo kakav i uvijek sam kada mi padne na pamet neka dobra ideja jedva čekala da napišem o tome i da to podijelim sa nekim. Jednostavno sam osoba koja voli dijeliti mišljenje sa drugim i čuti šta drugi misle o tome i upravo zbog toga sam i počela pisati i upravo zbog toga mi blog i mnogo znači.

2.Instagram VS Blogger?

-Iskreno..Instagram haha! I Blogger jako volim ali Instagram kao vjerovatno i svi vi koristim češće i više i mislim da ga je jendostavnije koristiti. :)

3.Kako si provela prvi dan u srednjoj školi?

-Ne znam da li si mislila na prvi dan ove godine ili baš na prvi dan u srednjoj školi haha.. Pa, ispričaću ti kako je izgledao moj prvi ikada dan u srednjoj školi.. Iskreno izgledao je užasno. Bila sam jako stidljiva i preplašena kao i svi ostali. Samo sam sjedila u klupi i jedva sam se snalazila dok sam se premještala iz jedne učionce u drugu. Osjećala sam se neugodno jer nisam nikog poznavala ali ipak trudila sam se da ostavim dobar utisak i na drugove a i na profesore, naravno sada je sve okej i uživam u srednjoj školi.

4.Omiljeno godišnje doba?

-Definitivno ljeto ali kada ljeta ne bi bilo to bi bila zima..Znam totalne suprotnosti ali eto.

5.Koliko godina imaš?

-Imam 17 godina.

6.Na skali od 1-10 koliko voliš školu?

-Vjerovatno 7.. Nemam problem sa školom kao školom.. Čak mi je u životu i zanimljivije kada imam neku obavezu ali učenje dosadi, ustajanje dosadi i eto..Zbog toga 7.

7.Omiljeni i najgori predmet u školi?

-Najgori definitivno fizika..Jednostavno je ne shvatam a i ne trudim se jer me ne zanima nikako aaa omiljeni paa.. Imam par predmeta koji mi idu od ruke ali mislim da mi je biologija najdraži.

8.Da li si za to da ti zauvijek oduzmu internet i da ne ideš u školu ili da imaš internet ali da ideš u školu? 

-Pa neka to ipak ostane normalno.. I internet i škola. Rekla sam da nemam problema toliko sa školom te da je ne mrzim a, što se tiče interneta, ne znam da li bih mogla bez njega..

9.Da li bi ikada probala žabu?

-Ne, hvala. Jednostavno mi se ta ideja ne sviđa i osoba sam koja ne može baš svašta.

10.Omiljeni tip videa na yt?

-Ne znam tačno kako da ih nazovem ali.. videi i kojima youtuberi razgovaraju sa fanovima o nekim temama.. Chit-chat nešto tako.. Odaberu neku temu npr. 10 stvari koje vam roditelji nikada nisu rekli i pričaju o tome.. Shvatate na što mislim?

11. Da li si uzbuđena zbog jeseni?

-Kao što sam rekla, ne volim jesen tako da ipak ne :(
12. Da li bi ikada ugasila blog?

-To sam već nekoliko puta radila sa mojim prošlim blogovima. Nažalost desi se šta mora. Ovaj blog ne bih nikada svojom voljom zatvorila ali ako budem morala ako on više ne bude imao smisla i ako me ne bude išlo i ako ne budem imala vremena onda će se to i desiti.

.....

Eto! To su pitanja na koje sam odlučila odgovoriti!
Nadam se da ste se zabavili a i ono glavno da vam se izgled bloga sviđa :)
Ukoliko imate još pitanja ostavite ih u komentare i naravno ne zaboravite mi reći šta mislite o blogu :)

Thanks for reading! You May Also Like

2 comments

 1. Novi izgled bloga je divan,baš jesenski!♥
  Zanimljivi odgovori,uživala sam čitajući!

  Bella Place.

  ReplyDelete
 2. Super izgled bloga :) Odlični odgovori!
  This is my life

  ReplyDelete