Hello Fall - ZAFUL Wishlist

by - 9/23/2017

Hello girls :)

Škola je počela i jako je iznenađujuće to što sam ja zbog obaveza zapostavila blog. Naravno da nije, jer znate, škola mi je prioritet i iako volim blog ja mu se posvećujem samo ako baš imam vremena. Pa eto, danas sam uhvatila malo vremena pošto je stigla dugoiščekivana subota pa sam odlučila da se bacim na posao.

Današnji post je još jedna Zaful suradnja i u današnjem postu ću vam pokazati moju malu jesenju Wishlistu. Sve stvari su jako slatke i povoljne, a pored moje Wihsliste izdvojila bih za vas predivne earrings for women koje su i predivne i jako jeftine :) Mislim to je uvijek plus.

Pa krenimo s Wihslistom..

-Pa kao što viditre mala skupina jako različitih stvari. Sat sam odabrala jer sam ja prosto u posljednje vrijeme očarana satovima i non stop ih nosim. Odabrala sam taj sat jer je zapravo jako jeftin a ipak jako lijep i ta boja me je nekako podjsetila na divnu jesen pa eto zato. Žuti duks je jako sladak baš kao i ta jaknica. Opet, odlučujići faktor su bile boje koje su za mene tako predivne i mislim da bi ovu jesen učinile baš slatkom. Posljednja stvar je ta predivna maskica. Iako ja zapravo nemam Iphone ta maskica se našla na mojoj Wishlisti jer ja dugo vremena tražim baš takvu maskicu za moj mobitel pa sam odlučila da je dodam kako bih je predoložila vama. Zapravo na njihovom sajtu možete pronaći mnogo maskica za Iphone koje su jako, jako jeftine a preslatke su i to me iznenadilo pa sam odlučila i njih da vam predložim.

.......

Pa to je to. Jako kratko. Pošto sam ove godine preskočila ljetni izgled bloga odlučila sam da se bacim na jesenji izgled bloga tako da to možete uskoro očekivati.
Kako vam se čini ova mala Wihslita?

Thank you for reading! 

You May Also Like

4 comments

 1. Prelijepa wishlista, totalno u jesenskom stilu! Najviše mi se sviđa duks, obožavam tu boju ♥ Odličan post!

  kreativanblog.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Odlicne stvarcice. Najvise mi se dopada sat! *_*

  Kathy's delight

  ReplyDelete
 3. Odličan post! Meni se najviše dopada duks.. :)

  www.anastasijamatic.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Nice selection

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete