In Love With Zaful - Review post :)

by - 8/10/2017

Hello lovely readers!

Kako ste mi danas? Kako provodite ovaj posljednji mjesec raspusta? Nije li samo tužno kada to pročitate? Ipak, nećemo mi o tome, nego idemo na neke veselije teme. Može? 
Znate vrlo dobro da imam zaista mnogo posla na blogu. Zbog toga danas za vas imam jedan zabavni review post i u njemu ću vam pokazati svoje poklone koje sam primila od predivne kompanije Zaful :) 
Let's go ! 

-Prva stvar koju sam dobila su ove naočare koje su sada već rasprodane. Iskreno, njima i nisam baš zadovoljna. Istina da su jako lijepe i jako kvalitetne ali su ogromne. Nisam očekivala da će biti tako velike i zbog toga i i ne pristaju najbolje što je na kraju završilo tako što sam ih poklonila nekome. Loš odabir ali kvaliteta je dobra :)

-Sljedeća stvar je ova nanognica koja mi se za razliku od prošlog poklona jako sviđa. Prelijepa je na nozi i zaista divan detalj za ljeto a i dodatni bonus u ovom slučaju je taj što je ona zapravo srebrena. Iznenadila sam se kada sam to shvatila jer sam primjetila kako se njena boja ne mijenja i onda kada sam provjerila na sajtu vidjela sam da je zapravo srebrena. To me baš pozitivno iznenadilo a i cijena nije tako visoka :)

-Jako mi se sviđaju bijeli satovi i zbog toga sam odlučila da ga naručim. Jako sam zadovoljna ovim satom jer je predivan i odlično izgleda u svakoj kombinaciji. Nije previše ni velik, a ni previše mali tako da je za mene sasvim odličan :)

-Još jedna nanognica! Izgleda da možete i sami povezati da mi je to omiljeni dodatak ljeti. I ova mi se isto tako jako sviđa i jako je kvalitetna. Nju sam zapravo odabrala na samom kraju jer nisam imala novca za nešto više tako da možete zaključiti da je ona poprilično jeftina. Nije mi draga niti lijepa kao ona prva, srebrena ali sam definitivno zadovoljna.

-Ovu haljinu nisam naručila sebi jer ovo definitivno i nije baš moj stil, već ju je odabrala moja prijateljica za sebe jer se njoj ovakve stvari sviđaju. Haljina je po onome što sam ja vidjela jako kvalitetna i na njoj izgleda jako lijepo. Ona je veoma zadovoljna i samim time sam zadovoljna i ja :)

-Odabrala sam ovu majicu iz jednog prostog razloga-izgledala mi je veoma zabavno i iskreno to za mene i jeste. Jednostavna je i može se nositi svaki dan i veoma je udobna i kvalitetna. Jako mi se sviđa i zadovoljna sam njom kao i sa većinom drugih poklona koje sam primila :)


....

To bi bilo to! Ukoliko ste stigli do kraja posta, hvala vam. Da vas podsjetim da za vas imam jedan mali kupon koji možete uvijek koristiti na Zaful.com.
ZafulChen

Zaful nudi besplatnu poštarininu i još mnogo toga što možete vidjeti klikom ispod:

Thank you for reading! 

You May Also Like

3 comments

 1. Interesantna lista stvari, izgledaju mi jako zanimljivo samo si trebala ubaciti svoje fotografije i post bi bio jos bolji.

  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

  ReplyDelete
 2. Naocare su predivne!
  Odlicna lista. :)


  Novi post, pogledaj ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
  Instagram bloga: marija.lalala

  ReplyDelete
 3. Naocale i nanognice su prekrasne! Zaista odlican post:D

  Novi post, bila bih zaista sretna da ga procitas i kazes mi ako mogu nesto popraviti :)--------------> http://fashionballer.blogspot.hr/2017/08/storytime-trapped-on-basketball-camp.html

  ReplyDelete