Let The Summer Begin: Zaful Wishlist

by - 5/06/2017

Hello girls!

Kako vama prolaze ovaj, pa možemo reći, posljednji mjesec ove školske godine? Da li su vam testovi i pisme već počeli ili još uvijek nije tako 'opasno'? Što se mene tiče, ne baš da imam previše obaveza ali testovi i pismene su već u najavi i lagano se pripremam za njih. 
Zaful white see through dress spring 2017 Promotion 
No, kanimo se toga i pređimo na današnji post. 
Šta je najbolji dio kada završavamo školsku godinu? Ljeto. Onako, kada razmišljamo o tome možda nam je čudno jer smo prije dva daa slavili novu godinu ali eto, ljeto nam se približava. Kao prvi post koji je vezan za ljeto imam za vas jednu suradju, tačnije Wishlistu i kompanija sa kojoj sada surađujem, tačnije s kojom obnavjljam suradnju jee..
(kliknite na sliku iznad kako biste posjetili njihovu stranicu)

Kao što sam to već i prošli put rekla, Zaful je jedna od kompaija koja nudi ogroman izbor bukvalno svega! Na njihovom sajtu možete pronaći odjeću. nakit i druge dodatke. Ne zaboravimo napomenuti da je sve veoma, veoma povoljno i poštaria je besplatna širom svijeta!
Ako ćemo iskreno, Zaful je po meni jedna od najboljih, povoljnih kompanija :)

A, kada je u pitanju moja mala Wishlista, pogledajmo je:


(kliknite iznad kako biste pogledali više o stvarima sa moje Wishliste)

Ja iskreno mislim da su sve stvari predivne. Izgledaju veoma lijepo, ženstveno, veselo. Nekako jednostavno a opet bi svako izgledao odličo u njima. Omiljena stvar na Wishlisti je taj kupaći kostim. Nekako čim sam ga ugledala bio mi je prekjut i znala sam da će dobro izgledati i na meni. Toliko mi se svidio da sam ga naručila, jer mi je Zaful ponudio besplatan paket njihovih proizvoda i taj post ćete gledati uskoro. Ali,kada smo već kod tog kostima, već sada vam mogu reći da mi odlično odgovara i da je prosto presladak! Ali hajde, o tome ćemo više u drogom postu :)

I to je to.
Nadam se da vam se moja mala Wishlista sviđa. Ako je to tako onda jednostavno kliknite na neke od linkova i posjetite njihov sajt. Pripremite se za ljeto, kao i ja :)

Thanks for reading! 

You May Also Like

4 comments

 1. Super post! I meni je kupaći najljepša stvar na wishlisti, precjut je *-*
  Ako imaš vremena posjeti moj blog ->This Is My Life

  ReplyDelete
 2. Sjajan izbor, draga! Najviše mi se dopada haljinica, xoxo

  https://lifella2.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Super wishlista, stvarno slatke stvari ♥

  NEW POST --> Ana's Life

  ReplyDelete
 4. Wishlista je preslatka. Baš mi se sviđa taj kupaći :)

  http://anastasijamatic.blogspot.rs/

  ReplyDelete