💖 In Love With Fluffy Keychains 💖

by - 4/05/2017

Heeey :)

Dugo se nismo čuli? Hm, da li da se ovaj put pravdam ili je to već sada postala dosadna, stara priča? Haha, pa iskreno, ja mislim da bi bilo lijepo da preskočimo taj dio jer se već svi upoznati sa tom situacijom a i ne vjerujem da bi vam bilo interesantno čitati o tome.
Pa ovako, idemo odmah na posao. Sjećate se daavno kada sam objavila Haul post, moju suradnju sa Zaful i sa Rosegal? Pa, da predpostavim da se ne sjećate haha, aaali, možemo se podsjetiti!
Ukoliko vas zanima taj post možete kliknuti OVDJE kako biste ga vidjeli. Ja sam zaista i danas, kao i tada, prezadovoljna stvarima koje sam primila od njih i zaista su predivne.

Ipak, u tom postu ja vama nisam predstavila sve poklone koje sam primila od njih. Razlog tome je bilo to što sam ova dva poklona primila par dana kasnije pa nisam mogla napisati sve u jednom postu. Mislim da svi možete zaključiti koji su to pokloni. To su preslatki privjesci:Kliknite iznad kako biste pogledali više o njima ili kako biste ih naručili.
(poštarina je besplatna širom svijeta)

Mislim da ste po svemu što sam vam do sada predstavila mogli zaključiti da sam ja bukvalno opsjednuta ovim privjescima jer imala sam ih i previše. Ipak, ja se time nikako nisam mogla zadovoljiti pa sam naručila još dva. Prvi bijeli sam naručila jer sam zapravo izgubila isti takav pa mi je bilo jako žao, a ovaj drugi sam naručila jer mu prosto nisam mogla odoljeti. Zaista mi nije žao što sam baš njih poručila jer su predivni i premekani. Drugi mi se posebno sviđa jer je mali zec presladak i izgleda predivno na mom ruksaku. Bukvalno svi su me pitali gdje sam ih nabavila, tako da mislim da to dovoljno govori o tome kako su zaista preslatki :)

Ukoliko ste zainteresovani za njih možete kliknuti gore kako biste pogledali njihovu cijenu, neke druge informacije i kako biste ih možda čak i naručili jer kao što sam napomenula, Rosegal nudi besplatno poštarinu širom svijeta i ja mislim da je to fantastično!

Pa, kako se vama čine?
Sviđaju li vam se kao i meni?

Thank you for reading!

You May Also Like

8 comments

 1. Woow! Stvarno su preslatki privjesti :)
  Novi post -> This Is My Life

  ReplyDelete
 2. Jako je slatko, ja obozavam sve sto je flafi i mekano. :)
  AKo zelis pogledaj moj novi post <3
  http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 3. Slažem se da izgledaju preslatko, ali samo uz specifične torbe, ali i na ključevima bi izgledali slatko

  Delilah's Stories

  ReplyDelete
 4. I sama obozavam ove pufnaste priveske, tako da sam se bas obradovala ovom postu.
  Veoma interesantno napisano a i fotografije su jako simpaticne.

  Gotičarka

  ReplyDelete
 5. Super post!
  Pratim te pa ako zelis uzvrati: https://janead.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 6. Great post x

  http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com/2017/02/byam-w-anglii.html

  ReplyDelete
 7. Bez obzira na sve tvoje obaveze divno te vidjeti sa nama. Pored toga, svi mi imamo obaveza i ne stižemo mnogo toga uraditi tako da bi trebalo da imamo svi razumijevanja jedni za druge. Post je jako divan, a ovaj privjesak sa zečićem me očarao. Zaista je predivan.

  Moj mali kutak

  ReplyDelete