💐 Like A Dream - Airmode.fr 💐

by - 3/18/2017

Hello girls and boys.

Iznenađuje li vas ovo? Da, ovo što zapravo pišem post na vrijeme. Ja ne mogu da vjerujem kako sam samo postala odgovorna za manje od sedam dana. Šalu na stranu. Post za ovu sedmicu je tu. Danas za vas imam jednu suradnju i biće mi zadovoljstvo da vam predstavim jednu divnu kompaniju koja se bavi prodajom predivnih haljina za mature, vjenčanja i druge posebne prilike. Ta kompanija je..
(Kliknite na sliku kako biste posjetili njihov sajt)

Kao što sam već rekla, Airmode.fr se bavi prodajom predivnih haljina za razne prilike. Mature, vjenčanja. zabave i slično. Ipak, ja bih danas za vas izdvojila jednu posebnu kategoriju a to su njihove predivne, elegantne vjenčanice. (robes de mariée elégantes pas cher 2017)


Ja iskreno, nisam taj neki tip djevojke koja bi od kako zna za sebe planirala da neka vjenčanja i koja bi to tako željno išćekivala ali opet, da budem iskrena-ja mnogo uživam gledati te vjenčanice. Često kada mi je dosadno gledam te emisije tipa 'Say yes to the dress' i zaista se mnogo uživim. Sve haljine izgledaju magično i čovjek ih se ne može nagledati i tako isto se osjećam i kada listam kroz te mnogobrojne haljine na Airmode.fr. Na njihovom sajtu se nalazi ogroman broj haljina koje se meni zaista mnogo sviđaju i u kojima bih mogla vidjeti sebe na svoj vjenčanju. Postoji veliki broj haljina koje su zaista jako drugačije i posebne, koje nisam prije nikada vidjela i zaista mislim da je to predivno. Znam da smo većina nas na ovom blogu još uvijek jako mlado da bismo razmišljali o vjenčanjima, ali ako ste kao ja i ako vas to pomalo zanima onda možete pogledati šta to oni imaju u ponudi. Kliknite na bilo koji link ili sliku i posjetite njihov sajt. Naravno, bliži se sezona i sa tim silnim maturama pa, ako ste maturanti i ako vas to zanima, da naručite neku haljinu ili jednostavno samo da nađete neku inspiraciju onda možete pogledati i to :)

Hvala vam što ste čitali ovaj post i hvala Airmode.fr na ovoj suradnji.
Ostavite vaše komentare ispod.

Thank you for reading :)

You May Also Like

6 comments

 1. Predivan post i jako lije izbor haljine. Mnogo mi se sviđa ova druga haljinica. Uz to, sve pohvale na odgovornosti. Jako lijepo od tebe što si uspjela da održiš dato obećanje. Ne zbog nas već zbog sebe same. Niša ljepše nema nego kada postignemo ono što smo sami sebi zacrtali ^_^

  Moj mali kutak

  ReplyDelete
 2. Ovaj je predivan, zaista volim tvoj blog i redovno ga pratim!♥
  Pogledaj moj blog ako zelis: majalivinglife

  ReplyDelete
 3. Predivne venčanice draga! Uživaj u vikendu! xoxo
  Vesna - Home Chic Club

  ReplyDelete
 4. Nismo li svi barem jednom zamišljali haljinu kakvu želimo imati na vjenčanju? Nitko? Samo ja? Inače, zapratila sam te. Prekrasan blog!

  kalxpsia.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Prelijepe haljine,odličan post :)

  https://lifeasinga.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 6. Predivan post zaista, haljine su sjajne!

  Gotičarka

  ReplyDelete