Have some fun in these AmandaDress Dresses :)

by - 12/24/2016

Hello dolls!

Nadam se da uživate ovih praznika ili ovih posljednjih sedmica ako još uvijek idete u školu (kao npr.ja). Iskreno, u školi je posljednjih dana veoma zabavno i opušteno ali ipak i ove sedmice imam još tri veoma bitna testa od kojih zavisi moja ocjena na ovom polugodištu. Poželite mi srećuu :)

Ipak, ne zanima vas too. Ove sedmice za vas imam još jednu suradnju a već sljedeće sedmice, ustvari poslije Nove godine imam za vas jedno malo iznenađenje tako da ne zaboravite nam se pridružiti i tada, a sada, idemo mi na našu današnju temu.

Ovaj post će biti jedan veoma kratak post u kojem ću vam predstaviti predivnu kompaniju zvanu..

kliknite na sliku kako biste posjetili sajt :)

AmandaDress je, kao što već neki od vas možda znaju, kompanija koja se bavi prodajom predivnih haljina za bilo koju priliku a u ovom današnjem postu ja za vas imam izdvojene dvije kategorije. Prva kategorija su predivne kratke haljinice i predivne crvene haljinice tako da evo odmah pogledajte o čemu je riječ..

Cheap Short Formal Dresses Australia A, također, za više haljina možete kliknuti i ovdje: http://www.amandadress.com.au/red-formal-dresses-c119071/

Ukoliko kliknete na neke od linkova iznad moćićete pogledati još veći izbor predivnih haljina koje nudi AmandaDress. Haljine su zaista predivne i možete ih pronaći u svim bojama, oblicima, stilovima.. i naravno za svaku priliku. 

Od ove četiri haljine koje sam vam pokazala u ovom postu moj veliki favorit je prva haljina. Crvena boja je predivna i znate da sam opčinjena haljinama koje pokazuju leđa jer im to baš na neki način doda tu neku ženstvenost i eleganciju.

Svakako, i kompaniji AmandaDress i meni bi mnogo značilo ukoliko biste kliknuli na neke od linkova iznad i ukoliko biste pogledali njihov izbor :)

Hvala vam puno što ste čitali ovaj post, izvinjavam se što je veoma kratak ali iznenađenje koje pripremam za vas stiže uskoro i imaću dosta više slobodnog vremena kada počne raspust tako da ćemo se čuti malo češće :)

Ostavite komentare ispod :)

You May Also Like

8 comments

 1. Jako zaninljiv post ❤❤ radujem se iznenadjenju koje nam pripremas

  Gotičarka

  ReplyDelete
 2. Vjerujem da se svi raduju iznenađenju koje pripremaš, pa tako se i radujem. Veoma dobar post, divno predstavljanje kompanije AmandaDress! :D

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 3. Wow! Haljine su predivne *-*
  Novi post - THIS IS MY LIFE

  ReplyDelete