Born Pretty Store-Beautiful Haul #3

by - 10/14/2016

Hello fun people :)

Kako vam ide škola do sada? Da li ide onako jednostavno ili se borite za preživljavanje kao ja sada? Hm.. Ne znam kako je ali nadam se da je ono prvo. :)
U današnjem postu imam još jednu suradnju, tačnije haul malih poklona koje sam dobila od sajta sa kojim sam surađivala, a to je
Mislim da vam je taj sajt veoma dobro poznat tako da nema potrebe da objašnjavam išta i moram da vam kažem da sam jako sretna jer se naša suradnja svaki put nastavi. Ovo je kao što vidite u naslovu treći haul njihovih malih poklona koji su poslani meni. 
Kako ne bih oduljila i kako se vi ne bi zamarali čitanjem ovog dosadnog teksta, želim odmah da vam pokažem koje sam to sve stvarčice ja dobila.

Pom pom privjesci

Kliknite OVDJE kako biste pogledali nešto više o proizvodu ili kako biste ga možda naručili.

-Kao prvo, poručila sam ova dva pompom privjeska. Kada sam ih pronašla na sajtu odmah sam pomislila kako su preslatki i kako taj bijeli nekako liči na onaj privjesak koji dobijete uz Arianin parfem tako da su mi se mnogo svidjeli.Nisam mogla da se odlučim koju boju da odaberem jer ih je bilo zaista mnogo pa sam nakraju odabrala one dvije koje su se meni najviše sviđale a to je ova roza i bijela. Jako sam sretna što sam primila ove privjeske. Preslatki su, jako su mekani i izgledaju prelijepo kada ih zakačim na moju torbu. Pošto se uvijek potrudim biti što iskrenija sam vama moram vam reći da na jednom od ovih privjesaka ima jedan dio koji me je malo razočarao. Na bijelom privjesku, iako to vi to ne vidite, taj gornji dio pomoću kojeg možete zakačiti privjesak je malo pohrđao i ne znam zašto se to desilo jer je privjesak bio lijepo upakovan i nov ali eto, desilo se. Ipak, s rozim je sve uredu i jako sam zadovoljna njim. :) 
I da, izvinjavam se što slike nisu lijepe i svijetle kao inače ali jednostavno nisam imala vremena slikati ih vani i uređivati ih kao što to inače radim ali potrudiću se da drugi put slike opet budu uredu. :)

Moon and stars ogrlica

Kliknite OVDJE kako biste pogledali nešto više o proizvodu ili kako biste ga naručili.

-Ova ogrlica je jako lijepaa. Kada sam je vidjela na sajtu očarala sam se pa sam se odlučila da je naručim ali uživo je još ljepša. Mislim da bi bilo najbolje da kliknete na link da vidite baš tačno kako ona izgleda jer na slikama ja to nisam baš najbolje predstavila (ne kažem to samo iz razloga što bi meni pomoglo, nego najsikrenije to kažem, ako vas zanima što me je toliko privuklo na ogrlici). Opsjednuta sam nakitom i sigurna sam da će ova ogrlica biti još jedan predivan dodatak mojoj maloj kolekciji :) Na ovoj ogrlici nisam pronašla nijednu zamjerku i jako sam sretna zbog toga.

Narukvica

Kliknite OVDJE kako biste pogledali nešto više o proizvodu ili kako biste ga naručili.

-Ova narukvica je po meni jaako lijepa.Inače ne bih nosila tako nešto ali prisjetila sam se kada su te narukvice bile baš u modi pa sam odlučila da je naručim. Ipak, ja se nisam pokajala što sam je naručila jer mislim da na ruci izgleda prelijepo. Ubijeđena sam da će ova narukvica biti prelijep detalj u bilo kojoj kombinaciji. Nema nijedne zamjerke, nema oštećenja i preezadovoljna sam.


Naušnice

Kliknite OVDJE kako biste pogledali nešto više o proizvodu ili kako biste ga naručili.

-Ove naušnice su bile nešto što sam onako, random naručila. Ostalo mi je nešto malo od budžeta i nisam znala šta da odaberem pa sam pronašla ovo. Ne znam kako to da vam objasnim jer nisam baš upućena u to ali, one se nose ono u fazonu na vrhu uha haha.Wao, divno objašnjeno. Nije bitno, mislim da me shvatate hahaha. Kliknite na link kako biste vidjeli kako one izgledaju na nečijem uhu i kako bi vam možda bilo malo jasnije o čemu govorim. Mislim da su one veoma zanimljiv detalj i jako sam sretna što sam ih naručila jer mislim da će ih biti zanimljivo nositi za mene jer je to za mene nešto novo. Baš će biti onaj jednostavan ali baš uočljiv detalj kada ih budem nosila. :) Ocjena 5/5 i love them!

Memo-it i Check-it 

Kliknite OVDJE da pogledate nešto više o Memo-it
Check-it nažalost, više nije dostupan ali možete pogledati proizvod OVDJE koji je veoma sličan njemu i po istoj cijeni :) 

-Kada sam poručivala svoje poklone sa njihovog sajta bilo je to prije nego što je škola počela tako da sam bila u tom nekom Back To School raspoloženju i odlučila sam da poručim ova dva proizvoda jer sam mislila kako bi mi nekada mogli doći korisno ukoliko imam nešto da zabilježim, ukoliko želim da nešto ne zaboravim itd. Mislim da su oba proizvoda jako slatka i to je to. Mislim šta više mogu reći o ljepljivim bilješkama haha? Nemam nikakvu zamjerku i sigurna sam da će se i oni pronaći u mojoj pernici :)

_____
I to je to! Haul je bio veoma kratak i nije bilo mnogo proizvoda za pokazati ali ja se nadam da vam se i ovaj post sviđa :) Ja sam presretna poklonima koje sam poručila, naročito sa privjescima i ogrlicom tako da se i ovaj put zahvaljujem Born Pretty sajtu na predivnim poklonima.

Kako se vama čini Born Pretty i pokloni koje sam primila? Koji je vama najljepši? :)

Komentirajte i hvala vam! :)

You May Also Like

15 comments

 1. Odličan post! Privjesci su mi baš slatki, I meni liči na Arianin parfem! Narukvice su mi isto baš, baš lijepe :) odličan post!

  kreativanblog.blogspot.com ♥

  ReplyDelete
 2. Fantastičan post! Privjesci su preslatki i jako dugo ih tražim svugdje, ali eto, nisam pomislila na ovaj sajt i vjerujem da ću ih uskoro poručiti *-*
  This is my life

  ReplyDelete
  Replies
  1. Drago mi je da si ih pronašla. Hvala ti<3

   Delete
 3. Amazing post!!!

  Would you like if we were to follow each other ? I would be happy . this is my link https://bysinkj.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Prelijepe stvarcice!
  Najvise mi se sviđaju privjesci :)

  http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

  ReplyDelete
 5. Great post!
  can we follow each other ? follow me and i''ll follow you back!
  I promise :)
  Bye

  http://sabriellee.blogspot.it/

  ReplyDelete
 6. Sve mi je lijepo! Pogotovo pompomčići, i njih ću u skorije vrijeme da naručim sebi! xx

  S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

  ReplyDelete
 7. Love that cute rabbit pompoms!!! I want them too))
  I`m following ur blog with a great pleasure via GFC and Google+
  Please join me
  Sunny Eri: beauty experience

  ReplyDelete
 8. Lovely things

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete