Uvod u vaš blog svijet #12 - Kako dodati stranice na instaliran predložak?

by - 7/22/2016


Hey bloggers!

Vraćamo se na našu staru dobru rubriku 'Uvod u vaš blog svijet'.
Odlučila sam da ovoj rubrici od sada posvećujem malo više pažnje jer je vaše interesovanje za te postove jako veliko i ja se osjećam jako dobro kada čitam vaše komentare u kojima uvijek napomenete kako sam vam pomogla svojim postovima.


Prije nego li počnemo se današnjim postom u kojem ću vam pokazati kako dodati stranice na instaliran predložak, želim da napomenem da u bilo koje vrijeme možete poslati vaše zahtjeve za rubriku. Odlučila sam da počnem zapisivati sve vaše zahtjeve kako nijedan ne bih propustila i ukoliko vam oko vašeg zahtjeva mogu pomoći onda ću se potruditi da veoma brzo objavim taj post.

Gdje mi možete poslati zahtjeve?
Najbolje bi bilo da vaše zahtjeve pišete u komentarima jer to je ono što uvijek i sve pročitam ali, vaše zahtjeve također možete poslati na moj mail: elav278@gmail.com

Ukoliko pošaljete neki zahtjev za post, molim vas budite strpljivi dok ja objavim post. Ukoliko je nešto jednostavno u pitanju pokušat ću vam objasniti u odgovoru na vaš komentar ili poruku ali ukoliko nije onda ćete jednostavno morati sačekati post u kojem ćete moći pronaći detaljno objašnjenje, slike ili čak i videe koji bi vam mogli pomoći.

A sada, krenimo sa našim postom!

Davno smo uradili post na temu kako instalirati neki poseban predložak na vaš blog (klik OVDJE) i kako dodati stranice na blog (klik OVDJE) , ali nikada nismo uradili kako dodati stranice na instaliran predložak i vjerujte mi, to je mnogo drugačije od dodavanja stranica na običan predložak koji možete pronaći na bloggeru :)

Obično u ovoj rubrici koristim slike za objašnjavanje no ovaj put sam za vas pripremila jedan kratki video i nadam se da će vam on pomoći.

*Ukoliko vam je video prebrz, onda jednostavno možete pauzirati ili usporiti ga.


Sve je objašnjeno u videu i nadam se da ste shvatili.
Znam da zvuči veoma teško pretražiti čitav HTML code jer su zaista jako dugi i nekada i ne budemo više sigurni šta tražimo ali, samo pronađite onakav tekst kao što je prikazan u video i onda ispod njega pažljivo čitajte kako vam ne bi promaklo ono što tražimo. :)


Ukoliko vam opet nešto nije jasno, slobodno ostavite vaša pitanja u komentarima. Nadam se da vam je ovaj post pomogao i nadam se da ćete ostaviti komentar! :) Sljedeći post koji ću objaviti iz ove rubrike je taj kako možete ostvariti suradnje s nekim kompanijama. I da! Ne zaboravite poslati vaše zahtjeve!


Thank you for reading! 

You May Also Like

29 comments

 1. Super post! Odlična ideja za video... dugo sam se mučila oko tih stranicama na predlošcima tako da niti nisam koristila instalirane predloške :D

  petra-s-life-blog.blogspot.hr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Drago mi je ako sam ti sada pomogla :) Hvala <3

   Delete
 2. Odlican post,sigurno ce mi pomoci kada odlucim da stavim predlozak.Pre sam ga imala,ali sam odustala od njega haha :) <3.

  mywonderland-xoxo.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Odličan post, kao i uvijek. :*

  xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

  ReplyDelete
 4. Nice post! thanks for shared

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete
 5. Ovo ti je definitivno jedna od najboljih rubrika, obavezno nastavi sa istom, dosta pomaže nama početnicima :3

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Odlican post, sigurno ce pomoci puuno bloggera! Ova rubrika je jako korisna za pocetnike ili zapravo za bilo koje bloggere kojima nešto nije jasno ili ne razumiju :) Jedva cekam sljedeci post!

  kreativanblog.blogspot.com
  ❤❤❤❤

  ReplyDelete
 7. Odličan post draga!xx
  Vesna - Home Chic Club
  new post-> http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/07/another-review-sammy-dress.html

  ReplyDelete
 8. Odlican post! Mislim da ce svima ovo biti jako korisno! :)

  http://anastasijamatic.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 9. This is such an awesome post! Have a great new week. :)


  Style For Mankind
  Bloglovin

  ReplyDelete
 10. thanks for comment =) follow back.
  xoxo

  https://la-colorful-passion.blogspot.de/

  ReplyDelete
 11. Naj si.Pogledaj moj blog nov je.Puno bih mi to znacilo.Unapred hvala <3

  http://marijaarmus.blogspot.rs/

  ReplyDelete