Uvod u vaš blog svijet #12 - Kako dodati stranice na instaliran predložak?

By Forever Blog - 7/22/2016


Hey bloggers!

Vraćamo se na našu staru dobru rubriku 'Uvod u vaš blog svijet'.
Odlučila sam da ovoj rubrici od sada posvećujem malo više pažnje jer je vaše interesovanje za te postove jako veliko i ja se osjećam jako dobro kada čitam vaše komentare u kojima uvijek napomenete kako sam vam pomogla svojim postovima.


Prije nego li počnemo se današnjim postom u kojem ću vam pokazati kako dodati stranice na instaliran predložak, želim da napomenem da u bilo koje vrijeme možete poslati vaše zahtjeve za rubriku. Odlučila sam da počnem zapisivati sve vaše zahtjeve kako nijedan ne bih propustila i ukoliko vam oko vašeg zahtjeva mogu pomoći onda ću se potruditi da veoma brzo objavim taj post.

Gdje mi možete poslati zahtjeve?
Najbolje bi bilo da vaše zahtjeve pišete u komentarima jer to je ono što uvijek i sve pročitam ali, vaše zahtjeve također možete poslati na moj mail: elav278@gmail.com

Ukoliko pošaljete neki zahtjev za post, molim vas budite strpljivi dok ja objavim post. Ukoliko je nešto jednostavno u pitanju pokušat ću vam objasniti u odgovoru na vaš komentar ili poruku ali ukoliko nije onda ćete jednostavno morati sačekati post u kojem ćete moći pronaći detaljno objašnjenje, slike ili čak i videe koji bi vam mogli pomoći.

A sada, krenimo sa našim postom!

Davno smo uradili post na temu kako instalirati neki poseban predložak na vaš blog (klik OVDJE) i kako dodati stranice na blog (klik OVDJE) , ali nikada nismo uradili kako dodati stranice na instaliran predložak i vjerujte mi, to je mnogo drugačije od dodavanja stranica na običan predložak koji možete pronaći na bloggeru :)

Obično u ovoj rubrici koristim slike za objašnjavanje no ovaj put sam za vas pripremila jedan kratki video i nadam se da će vam on pomoći.

*Ukoliko vam je video prebrz, onda jednostavno možete pauzirati ili usporiti ga.


Sve je objašnjeno u videu i nadam se da ste shvatili.
Znam da zvuči veoma teško pretražiti čitav HTML code jer su zaista jako dugi i nekada i ne budemo više sigurni šta tražimo ali, samo pronađite onakav tekst kao što je prikazan u video i onda ispod njega pažljivo čitajte kako vam ne bi promaklo ono što tražimo. :)


Ukoliko vam opet nešto nije jasno, slobodno ostavite vaša pitanja u komentarima. Nadam se da vam je ovaj post pomogao i nadam se da ćete ostaviti komentar! :) Sljedeći post koji ću objaviti iz ove rubrike je taj kako možete ostvariti suradnje s nekim kompanijama. I da! Ne zaboravite poslati vaše zahtjeve!


Thank you for reading! 

 • Share:

You Might Also Like

29 comments

 1. Super post! Odlična ideja za video... dugo sam se mučila oko tih stranicama na predlošcima tako da niti nisam koristila instalirane predloške :D

  petra-s-life-blog.blogspot.hr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Drago mi je ako sam ti sada pomogla :) Hvala <3

   Delete
 2. Odlican post,sigurno ce mi pomoci kada odlucim da stavim predlozak.Pre sam ga imala,ali sam odustala od njega haha :) <3.

  mywonderland-xoxo.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Odličan post, kao i uvijek. :*

  xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

  ReplyDelete
 4. Nice post! thanks for shared

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete
 5. Ovo ti je definitivno jedna od najboljih rubrika, obavezno nastavi sa istom, dosta pomaže nama početnicima :3

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Odlican post, sigurno ce pomoci puuno bloggera! Ova rubrika je jako korisna za pocetnike ili zapravo za bilo koje bloggere kojima nešto nije jasno ili ne razumiju :) Jedva cekam sljedeci post!

  kreativanblog.blogspot.com
  ❤❤❤❤

  ReplyDelete
 7. Odličan post draga!xx
  Vesna - Home Chic Club
  new post-> http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/07/another-review-sammy-dress.html

  ReplyDelete
 8. Odlican post! Mislim da ce svima ovo biti jako korisno! :)

  http://anastasijamatic.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 9. This is such an awesome post! Have a great new week. :)


  Style For Mankind
  Bloglovin

  ReplyDelete
 10. thanks for comment =) follow back.
  xoxo

  https://la-colorful-passion.blogspot.de/

  ReplyDelete
 11. Naj si.Pogledaj moj blog nov je.Puno bih mi to znacilo.Unapred hvala <3

  http://marijaarmus.blogspot.rs/

  ReplyDelete