Prvi mjesec bloga - Hvala ♥

by - 11/03/2015

Hey Girls!
Kako ste mi danas?
Ja sam odlično.

Ne znam da li svi znate, ali danas, 03.11., je tačno mjesec dana od kako je ovaj blog počeo sa radom.
U ovom kratkom postu ( naravno dobit ćete glavni, današnji post odmah poslije ovog) bih vam se željela zahvaliti.
Kada sam pravila ovaj blog, što je ja mislim bilo par dana prije 03.11. imala sam mnogo stvari u planu i jedan dio njih se ostvario a drugi dio je već na putu. Imala sam plan prvi mjesec stići do samo nekoliko čitaoca, koji će posjećivati blog, ne mnogo komentara niti pratioca ali eto sve je prošlo i bolje nego očekivano. Za ovih nevjerovatnih mjesec dana uspjeli smo skupiti skoro pa 5000 pregleda. Nekima je to malo, ali meni je sasvim dovoljno i možda čak i mnogo. To je pola od 10 000, za prvi mjesec nemam nikakvog prava da se žalim :D
Svaki post je čitan i komentarisan i iako vi mislite da ti komentari nisu ništa posebno, meni baš svaki mnogo znači, jer to mi predstavlja da sam uspjela i da se vama posao u koji sam dala mnogo truda sviđa.
Skupili smo 37 čitaoca. To je skoro pa 40! I veoma mi je čudno. Sjećam se da mi je na MSB-u trebalo oko pola godine da skupim 50 pratioca.  I na kraju nakon godinu dana sam zavšila sa 100+, ali ipak znam koliko mi je dugo vremena trebalo i koliko sam radila, dok na ovom blogu to ide mnogo lakše.
Hvala vam!
Hvala na ovom prezabavnom mjesecu. Iako ponekad ima dana kada mi se ne da bloggati, ja blogganje volim i cijenim svakoga od vas i trudim se da dodam neke nove ideje na blog i zanimljive postove. Već za čak decembar imam neke ideje/planove i možda čak, u neko skorije vrijeme još nešto novo nađete na ovom blogu, ali sada vam ništa ne mogu pričati.
Najiskrenije se nadam da ste vi spremni i uzbuđeni za još više od ovog bloga i da ćete ostati tu, da ćete čitati i održavati ovaj blog aktivnim i naravno da će ovaj blog uz vašu pomoć postići još mnogo toga!
Hvala vam puno♥
Očekujte današnji glavni post veoma brzo.

Vaš,
Forëver Blog 

little quote for all of you:

xoxo ♥

You May Also Like

3 comments

  1. Čestitam! :)


    http://moon-brunette.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Čestitam,sve ovo si zbilja zaslužila jer su ti postovi pre odlični i jako mi se sviđaju i blog i sve ostalo ideje su ti zbilja kreativne!

    ReplyDelete